Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gelir İdaresi Başkanlığı Sosyal Medya Takipçi İşlemleri

(@gibsosyalmedya) – (Facebook,Twitter, Instagram, Linkedin ve YouTube)

Mükelleflerimizi ve kamuoyunu çağın en etkili iletişim kanallarından biri olan sosyal medya aracılığı ile kendi Başkanlığımız hesaplarından (Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin ve Youtube) bilgilendirmekteyiz. Söz konusu kanallar aracılığı ile vergi mevzuatı ve uygulamalarına yönelik her türlü güncel bilgi, vergisel yükümlülüklere ilişkin periyodik hatırlatmalar,

Başkanlığımız tarafından sunulan hizmetlere yönelik hazırlanan her türlü haber, doküman, resim ve video takipçilerimizle paylaşılmaktadır. Başkanlığımızın sosyal medya hesabı bulunan Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin ve Youtube platformlarına giriş yaparak arama kısımlarına @gibsosyalmedya yazarak Başkanlığımıza ait sosyal medya hesabını bulabilir ve bu hesabın içinde yer alan “Takip Et” kısmına tıklayarak sosyal medya hesaplarımızın takipçisi olabilirsiniz.

Ayrıca Başkanlığımız tarafından yapılan tüm bildirimlerden anında haberdar olabilmek için Başkanlığımız adresinin bulunduğu yerde ekranın sol kısmında görünen bildirim butonuna (çan/zil şeklinde) basmanız yeterli olacaktır.

Sosyal Medyada takip etmek için aşağıdaki logoları tıklayabilirsiniz.